Studiu medical german: În Germania, persoanele vaccinate transmit virusul într-un procent mai mare decât cele nevaccinate

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


ActiveNews.ro: Un studiu publicat recent în revista medicală The Lancet, intitulat „Crește tot mai mult relevanța epidemiologică a populației vaccinate împotriva COVID-19” și semnat de prof. Günter Kampf, de la Institutul de Igienă și Medicină a Mediului de la spitalul universitar din Greifswald, Germania, atrage atenția că persoanele vaccinate pot fi în egală măsură surse de transmitere a virusului SARS-CoV-2 cu cele nevaccinate și că este important să fie recunoscută această realitate și de factorii de decizie care instituie măsuri pandemice.

Studiul demonstrează practic inutilitatea „certificatului verde” și evidențiază indirect iresponsabilitata criminală a factorilor de decizie. Iată ce scrie acesta:

„În Regatul Unit, s-a constatat că rata de atac secundar la contacții familiali expuși la cazuri confimate cu Covid ale unor persoane complet vaccinate a fost similară cu cea a contacților familiali expuși la persoane infectate nevaccinate (25%, în cazul persoanelor vaccinate, față de 23%, în cazul persoanelor nevaccinate). 12 din 31 de infectări înregistrate la contacți familiali complet vaccinați (39%) au provenit de la cazuri confirmate ale unor persoane complet vaccinate și aflate în legătură epidemiologică. Încărcătura virală maximă nu a variat în funcție de statusul vaccinării sau de tipul variantei.

Citește mai mult pe site-ul daniel-roxin.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top