SUA: 2.809 bebeluși morți în pântecele mamei lor în urma injectării ARN mesager anti-Covid a unor femei însărcinate sau de vârstă reproductivă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Datele actualizate vineri, 3 decembrie 2021, în sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) al guvernului SUA, incluzând și toate reacțiile adverse la vaccinurile Covid raportate până la 26 noiembrie 2021, arată că un număr alarmant de 2.809 bebeluși au murit în urma vaccinării anti-Covid a unor femei însărcinate sau de vârstă reproductivă. Aceasta în timp ce noi documente dovedesc că Pfizer, FDA și CDC știau că injecțiile nu sunt sigure pentru femeile însărcinate, informează Vaccine Impact.

Până în prezent, s-a raportat la VAERS un număr de 927.740 de evenimente adverse survenite în urma injecțiilor COVID-19 în ultimele 11 luni, din totalul de 1.782.453 de raportări din întreaga bază de date VAERS din ultimii peste 30 de ani.

Aceasta înseamnă că 52% din toate cazurile de reacții adverse la vaccinuri consemnate în VAERS în ultimii peste 30 de ani au fost declarate în ultimele 11 luni, ca urmare a vaccinării Covid.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top