Sub conducerea lui ministrul Lucian Bode (PNL) polițiștii au devenit ‘spărgători’ de petreceri

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, luni, că la sfârşitul săptămânii trecute, structurile MAI au dat peste 19.000 de amenzi, în valoare de aproape patru milioane de lei şi au întrerupt 26 de evenimente private.

“La sfârşitul săptămânii trecute, structurile MAI au fost implicate în misiuni specifice şi au fost îndeplinire cu succes. Am acţionat cu peste 25.000 de efective zilnic şi aici mă refer la poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, am intervenit în peste patru mii de evenimente în fiecare zi, activităţile desfăşurate în context pandemic de asemenea au fost o prioritate pentru structurile MAI. Am verificat activitatea a peste 17.000 de operatori, agenţi economici zilnic şi 92 dintre aceştia au fost sancţionaţi. Am verificat la sfârşitul săptămânii trecute activitatea şi am legitimat peste 260.000 de persoane în medie şi am aplicat 18.500 de sancţiuni”, a declarat Lucian Bode. 

Ministrul a precizat că poliţiştii şi jandarmii au întrerupt 26 de evenimente private la sfârşitul săptămânii trecute. 

 “Am întrerupt 26 de evenimente private, sancţiunile contravenţionale au fost de peste 19.000, în valoare de aproape patru milioane de lei. Prin intervenţiile structurilor MAI de la sfârşitul săptămânii trecute, am reuşit salvarea vieţii a zeci de cetăţeni aflaţi în pericol şi aţi văzut exemplu de la Bucureşti, am destructurat reţele de trafic de ţigări şi am protejat viaţa românilor care respectă măsurile de protecţie sanitară”, a precizat Lucian Bode, scrie 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top