Sute de bărbați care se consideră femei sunt blocați în Ucraina, pentru că ar trebui să se înroleze. Ei acuză „transfobia” ucrainenilor de rând

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Sute de bărbați biologici, dar care se consideră femei (transgender), nu pot părăsi Ucraina, pentru că toți bărbații sunt chemați la arme, iar grănicerii nu-i lasă să treacă, scrie Mediafax.

Odată ajunși la graniță, sunt întorși din drum, deoarece, cu documentele oficiale în mână, nu au voie să părăsească Ucraina.

„Am primit sute de informații despre astfel de cazuri. Singura soluție este să meargă la medic și apoi, cu certificatul, la biroul militar pentru a fi eliminați de pe listele de înrolare. Este greu de explicat acest lucru celor care, cu bagajele în mână, au reușit să ajungă la graniță, poate după zile întregi de călătorie, ferindu-se de bombardamente și explozii”, spun asociațiile LGBT din Kiev, conform La Stampa.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top