Tânăr diabetic, vaccinat cu două seruri diferite, reacționează: Au apărut reacţiile adverse

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Tânărul diabetic, vaccinat cu două seruri diferite, a revenit pe rețele de socializare cu un nou update despre starea sa. Acesta susține că la câteva ore după ce a primit doza de rapel a avut reacții adverse.

Tânărul diabetic a primit prima doză din vaccinul Pfizer iar pe cea de-a doua din vaccinul Moderna. Acesta a povestit cum Valeriu Gheorghiță l-a sunat în ziua incidentului.

Alin-Alexandru Ionescu a susținut că nu i s-a dat niciun număr de telefon pentru situațiile în care apar probleme.

Tânărul diabetic, vaccinat cu două seruri diferite, reacționează: „Au apărut reacţiile adverse”

„Este adevărat că ieri am fost sunat de domnul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare. A fost o acțiune de PR bunicică, dar pe care domnul doctor nu a exploatat-o la adevăratul potențial. Pe lângă asigurările că din punct de vedere medical nu am de ce să-mi fac griji, am fost informat de domnul Gheorghiță că îmi va fi eliberată o adeverință de vaccinare care va reflecta realitatea: un vaccin format dintr-un mariaj Pfizer+Moderna”, scrie tânărul pe Facebook.

Citește mai mult pe site-ul Gândul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top