Testul RT-PCR și-a pierdut autorizația de utilizare de urgență a FDA la 1 ianuarie 2022

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Testul RT-PCR pentru COVID-19 nu a primit niciodată aprobarea deplină a FDA. În schimb, a fost permisă utilizarea acestuia în baza autorizației de utilizare de urgență (EUA). Cu alte cuvinte, a fost un instrument de diagnostic experimental, scrie Technocracy News. Cu toate aceastea el se folosește încă în România.

Mai mult, alerta de laborator îi îndrumă pe clinicieni să „viziteze site-ul FDA pentru o listă cu metodele de diagnosticare autorizate pentru COVID-19”.

Conform propriilor reguli ale FDA, nu se poate acorda nicio autorizație de urgență pentru un medicament/tratament experimental dacă există deja o soluție aprobată. Mai mult, dacă este în joc o autorizație de urgență pentru un medicament și un alt medicament este aprobat pentru aceeași aplicație, atunci autorizația pentru medicamentul experimental este imediat eliminată.

Așadar, CDC retrage testul experimental RT-PCE și le spune medicilor să găsească în schimb „metode de diagnosticare COVID-19 autorizate”.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top