Texasul renunță la măști și își redeschide total economia: Restaurantele de orice tip pot deschide la 100% din capacitatea lor

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Guvernatorul republican al Texasului, Greg Abbott, a anunţat marţi renunţarea la obligativitatea de a purta mască şi redeschiderea totală a magazinelor şi restaurantelor, apreciind că al doilea stat ca populaţie din SUA are „mijloacele de a-şi proteja” populaţia de coronavirus, notează AFP conform Agerpres.

„De miercurea viitoare, toate magazinele şi restaurantele de orice tip pot deschide la 100% din capacitatea lor”, a afirmat guvernatorul într-un decret care „pune capăt purtării obligatorii a măştilor în tot statul” în vigoare din iulie 2020.

„Datorită progreselor medicale în domeniul vaccinurilor şi tratamentelor cu anticorpi, Texasul are acum mijloacele de a-şi proteja texanii de coronavirus”, a adăugat Greg Abbott.

Chiar dacă „COVID-19 nu a dispărut”, statul sudic „se află într-o situaţie mai bună” decât în octombrie, când capacitatea magazinelor şi restaurantelor a fost limitată la 75%.

„Acum este momentul să deschidem Texasul 100%”, a spus el în timpul unei vizite într-un restaurant din Lubbock, nord-vestul statului, conform Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top