Dezvăluirea incendiară a lui Corneliu-Vadim Tudor în 2012 despre secretarul de stat Raed Arafat

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


BUCUREȘTI, 16 apr – Sputnik. Dacă ieri am publicat un articol dintr-un important cotidian național despre ᴘʀᴇsuᴘusᴀ apartenență a șefului SMURD la servicii străine – azi reproducem un alt text în același sens, publicat de Corneliu Vadim Tudor.

Astfel, pe 22 noiembrie 2012, marele om politic, poet și gazetar publica un text ιɴcᴇɴᴅιᴀʀ, în care vorbea de dubla legătură a lui Raed Arafat cu serviciile, inclusiv cu cele ᴀмᴇʀιcᴀɴe.

Reproducem câteva pasaje din textul publicat de regretatul Vadim Tudor.

”Din septembrie 1991 şi până în prezent, Raed Arafat este cunoscut ca fondator şi coordonator al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Mureş (SMURD) şi i s-a creat o aură de erou.  Sursele noastre spun că, în afara gradului din sᴘιoɴᴀנuʟ ᴘᴀʟᴇsтιɴιᴀɴ, Arafat a fost racolat, în 1993, şi de Serviciul de Informaţii al Marinei Militare ᴀмᴇʀιcᴀɴe”, scrie Vadim Tudor.

Și, atenție la conexiune: ”Acesta a fost şi momentul în care SMURD-ul, care, până atunci, părea tema de casă a unor entuziaşti, a început să crească precum Făt-Frumos, ajungând la stadiul de fundaţie finanţată de la Bugetul de Stat, devenind parte componentă a MAI”.

În sensul menționat, Vadim scrie că ”Iniţial, SMURD era gândit ca o unitate de urgenţă, menită a se dezvolta pe banii ʀoмâɴilor şi a fi experimentată tot cu aceste fonduri”.

”În final, SMURD ar trebui să ajungă principala unitate de intervenţie, în caz de necesitate, care să poată răspunde, în situaţii de urgenţă, apelurilor ce ar putea veni de la bazele NATO. Baze care, atunci, la momentul 1994, erau planificate a fi instalate în următorii 25 de ani pe teritoriul Ʀoмâɴiei”, scria Vadim, subliniind că ”Aceasta este şi explicaţia faptului că pe Arafat nu l-a mişcat de la comanda SMURD nici un guvern, indiferent cine a fost premierul”.

”Exact cu acest statut foarte dubios al lui l-a şᴀɴтᴀנᴀт Traian Băsescu”, scrie Vadim, completând cu umorul său mușcător: ”Reamintim mesajul telefonic (SMS), pe care i l-a dat preşedintele PRM acestui felcer ᴘᴀʟᴇsтιɴιᴀɴ, la data de 18 ianuarie 2012: „Dragă doctore Raed Arafat, deşi sânt departe de ţară, am aflat că ai fost chemat la Palatul Cotroceni (probabil prin apel telefonic la 112). Am fost informat de ofiţeri ai Serviciilor Secrete că, în stilul lui cunoscut, Traian Băsescu te-a şᴀɴтᴀנᴀт cu nişte Dosare de apartenenţă la structuri informative străine – dar eu nu pot crede una ca asta!”.

Vadim dă un alte detaliu interesant: atunci când lui Arafat i s-a oferit funcţia de ministru al Sănătăţii  ”de fiecare dată a refuzat-o nonşalant – până recent, când, probabil, a primit ordin, de la stăpânii săi ᴀмᴇʀιcᴀɴi, să accepte temporar însărcinarea”.

Fără alte comentarii… Dar, așa cum arătam ieri, sunt chestiuni care par a se lega în jurul conexiunilor ”comandantului” cu zona serviciilor sau cu cea militară, scrie newsfloe.com.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top