The Intercept publică noi documente despre finanţarea, de către dr. Anthony Fauci, a programelor de generare a coronavirusurilor mutante din Wuhan

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Au fost publicate noi documente care detaliază cercetările finanţate de SUA cu privire la diferite tipuri de coronavirusuri la Institutul de Virologie Wuhan din China, unde a izbucnit primul focar al virusului care declanşează COVID-19.

Peste 900 de pagini de materiale au fost obţinute de publicaţia The Intercept în legătură cu un proces privind libertatea de informare intentat de ziar împotriva agenţiei federale americane National Institutes of Health (NIH).

Documentele detaliază activitatea ONG-ului EcoHealth Alliance, o organizaţie de sănătate din SUA, care a avut un rol major în canalizarea unor fonduri federale americane către laboratoare chineze ce desfăşurau programe de îmbunătăţire a capacităţilor letale şi a transmisibilităţii umane a coronavirusurilor de lilieci la Institutul de Virologie din Wuhan.

Citește mai mult pe site-ul Epoch Times România.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top