Timișoara în alertă! Zeci de migranţi ilegali ridicaţi de pe stradă, după bătaia dintre două grupuri de afgani (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Conflictul a avut loc în apropiere de Gara de Nord din Timişoara, unde doi bărbaţi au fost înjunghiaţi. Una dintre victime a murit, iar o alta este grav rănită. Polițiștii și jandarmii au adunat de pe străzi peste 70 de migranți în încercarea de a afla detalii despre ce s-a întâmplat.

Un martor ocular a declarat pentru pressalert.ro că totul s-a petrecut extrem de rapid. Din primele informații, în conflictul care a avut loc pe bulevardul General Ion Dragalina din apropierea Gării de Nord din Timișoara, doi afgani au fost atacați de şase persoane tot afgani. În urma încăierării, cele două victime cu vârste între 23 şi 25 de ani au fost transportate de urgenţă la spital. 

După incident, atacatorii au plecat în două direcții. La faţa locului au sosit atât poliţişti de la ordine publică, cât şi cei de Investigații Criminale care au preluat ancheta pentru că una din victime a murit.

Poliția este în alertă

Polițiștii și jandarmii au adunat de pe străzi peste 70 de migranți în încercarea de a afla detalii despre ce s-a întâmplat. Mai mult sunt analizate si imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zonă, a spus pentru Antena 3, Dragoş Boţa, jurnalist pressalert.ro.

Sursa: Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top