Țintele lui Liviu Dragnea: Bill Gates, George Soros, David Rockefeller, Jeff Bezos, Klaus Schwab

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, își manifestă îngrijorarea profundă față de planurile unor magnați pentru planeta Pămînt, el afirmînd, la Realitatea TV, că în închisoare a citit mult pe această temă și că omenirea se confruntă cu pericolul unei mari resetări. ”Mă interesează ca în țara noastră tot mai mulți români să înțeleagă pericolul în care ne aflăm” a spus Dragnea.

Întrebat în emisiune dacă a citit cartea lui Klaus Schwab, președintele Forumului de la Davos și autor al cărții ”A patra revoluție industrială”, Dragnea a răspuns, oripilat:

”Am citit cîteva fragmente din această carte criminală, care vorbește cu un cinism pe care nu l-am întîlnit în ce am citit, despre robotizarea întregului mapamond, a întregii populații, ” Revoluția a patra industrială”, în care el vorbește de faptul că toată lumea trebuie să fie robotizată, aliniată, să nu mai existe proprietăți, nici măcar salarii, ci fiecare să primească doar ceea ce are nevoie, bineînțeles, cu excepția elitelor și a bogaților lumii.

Citește mai mult pe site-ul inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top