Țipetele ridicole ale apocalipticilor ecologiști

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Summitul ONU dedicat problemelor climatice, desfășurat anul trecut la Glasgow, a fost etichetat ca fiind „ultima noastră șansă” de a ne lupta cu „catastrofa climatică” și a „salva omenirea”.  Ca mulți alții, reprezentantul american John Kerry a avertizat că mai avem doar nouă ani pentru a preveni cea mai „catastrofică” încălzire globală.

Dar aproape fiecare summit climatic a fost etichetat ca fiind ultima noastră șansă.  A pune termene limită pentru a capta atenția a fost una din cele mai des folosite tehnici de către ecologiști. Ni s-a tot spus în ultima jumătate de secol că ni s-a dus timpul.
Aceste mesaj nu e doar spectaculos de greșit dar conduce la panică și politici proaste.
În urmă cu doi ani, prințul Charles al Marii Britanii a anunțat că mai avem doar 18 luni ca să rezolvăm problema climatică. Nu era la prima încercare de a fixa un termen limită. Cu zece ani mai devreme a afirmat în fața unui public atent că „am calculat și mai avem doar 96 de luni pentru a salva planeta.”

Citiți mai mult pe site-ul R3Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top