Toți cei care au suferit din cauza tratamentului genetic Covid-19, indiferent de naționalitate, își vor putea raporta reacțiile adverse și vor primi suport medical

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fundația Adevărul pentru Sănătate – Truth for Health, printre ai cărui colaboratori se numără renumitul cardiolog american Peter McCullough și cercetătorul Michael Yeadon, își propune să arate proporțiile dezastrului „vaccinării” și în același timp să ofere sprijin medical celor aflați în suferință.

Exemplul american ar putea și ar trebui să fie preluat și la noi. Dar și românii își pot raporta vătămările și problemele rezultate în urma procesului de „vaccinare” pe platforma americană.

Un nou sistem de raportare a vătămărilor provocate de vaccinul COVID-19 al cărui scop este de a documenta daunele pe care aceste seruri le produc asupra sănătății oamenilor la nivel global va fi lansat la 13 aprilie în cadrul unei conferințe de presă, anunță Fundația Adevărul pentru Sănătate din SUA citată de Life Site News.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top