TRĂDARE. Deputatul Alexandru Muraru (PNL) descoperit ca agent al unei puteri străine

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Alexandru Muraru este membru al guvernului României și în același timp parlamentar român pe listele PNL. Acesta are un trecut cel puțin dubios precum și foarte multe datorii care sunt înscrise în declarația de avere și care nu pot fi acoperite din salariul de care dispune.

Alexandru Muraru a făcut mai multe declarații controversate în ultima perioadă și prin care lovea în eroii uciși de comuniști, acei comuniști aduși cu tancurile sovietice. Dar nu se oprește aici totul, se pare că a fost acuzat că ar fi agentul unei puteri străine.

Acuzațiile asupra lui Alexandru Muraru vin din partea partidului Alianța pentru Unirea Românilor. AUR acuză pe Alexandru Muraru că ar fi trădător, agent al unei puteri străine:

“Alexandru Muraru (parlamentar PNL) este agent al unei puteri străine, infiltrat în structurile de conducere ale statului român. Vă lăsăm pe Dvs. să îi studiați CVul și să decideți ale cui interese le apără acest individ, plătit din banii românilor”.

Iată CV-ul lui Alexandru Muraru și spuneți și voi ai cui putere străină este el agent:

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=362&cam=2&leg=2016&pag=0

Alexandru Muraru – avere by FreePress on Scrib

Sursa: 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top