Tratament foarte ieftin anti-Covid-19 la doar 10 dolari

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Unul dintre obiectivele programului Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) de a oferi țărilor sărace acces echitabil la diagnosticul și vaccinurile Covid-19 este furnizarea de tratament antiviral la 10 dolari pe doză pentru pacienții cu forme moderate a bolii, se arată într-un proiect de document.

Pilula de molnupiravir dezvoltată de compania farmaceutică americană Merck va fi probabil unul dintre medicamente, iar alte produse sunt în curs de dezvoltare.

Documentul, care detaliază obiectivele acceleratorului ACT (Acces la instrumentele Covid-19) până în septembrie anul viitor, indică faptul că acest program lansat la sfârșitul lunii aprilie 2020 de către OMS, Comisia Europeană, Franța și Fundația Gates intenționează să livreze un miliard de teste celor mai sărace țări și să ofere tratament pentru 120 de milioane de oameni din întreaga lume.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top