Tratatul pandemic al OMS este calea către pașapoarte de vaccinare, supravegherea globală și restrângerea drepturilor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Membrii Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) sunt la câteva zile distanță până la votarea unui tratat internațional de pandemie și a amendamentelor la Regulamentul Internațional de Sănătate (2005), care ar oferi OMS un control total asupra deciziilor naționale de asistență medicală de urgență și noi puteri de a promova pașapoartele pentru vaccinuri, supraveghere globală și „acțiuni coordonate globale” care abordează „dezinformarea” ori de câte ori declară o „urgență de sănătate”.

În perioada 22-28 mai, reprezentanți ai celor 194 de state membre ale OMS (care reprezintă 98% din toate țările din lume) vor participa la o reuniune a Adunării Mondiale a Sănătății la Geneva și vor vota acest tratat și modificările propuse la Regulamentul Internațional de Sănătate. (IHR). Dacă va fi adoptat, atât tratatul, cât și amendamentele la RSI vor fi obligatorii din punct de vedere juridic conform dreptului internațional.

Citiți mai mult pe site-ul Știri alternative.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Discussion

  1. Ioan Lupu

    Eu nu sînt cu Globalişti,eu urăsc prostimia…!

Back to top