Trei probleme majore din studiile clinice (falsificate) pentru vaccinul Pfizer, explicate pe înțelesul tuturor. Interviu The Epoch Times cu un specialist

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Pe 2 noiembrie 2021, The British Medical Journal (BMJ) a publicat un articol, despre care a scris și ActiveNews la vremea respectivă, în care dezvăluia trei probleme majore legate de procesul de testare a vaccinului Pfizer, în urma unui interviu cu o persoană din interior, Brook Jackson, fost director regional al Ventavia Research Group, una dintre companiile care au derulat studii clinice pentru vaccinul Pfizer, amintește The Epoch Times.

La începutul toamnei anului 2020, 153 de institute, printre care și Ventavia, desfășurau studii clinice pentru vaccinul Pfizer. Conform site-ului său, Ventavia este cea mai mare companie privată de cercetare clinică din Texas. În perioada cât a lucrat în cadrul acestei companii, Jackson a descoperit o serie de nereguli în modul în care era efectuat studiul clinic, pe care le-a raportat conducerii, dar nu a primit niciun răspuns. În consecință, a decis să raporteze practicile necorespunzătoare la FDA.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top