Tribuna US: Centre of Disease Control (echivalentul INSP în SUA) recunoaște 3 adevăruri Covid-19 după 2 ani de minciuni

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Birocrația COVID a petrecut ultimii doi ani predicând minciuni, cenzurând pe oricine contestă minciunile și în cele din urmă admite aceleași adevăruri pe care le-au denunțat anterior, analizează The Federalist.

În cazul măștilor și vaccinurilor, flip-flopul a fost și mai elaborat: au insistat că măștile nu funcționează (atunci când nu se găseau) și că vaccinul era suspect (fiind promovat de Trump), doar ca mai ulterior să se sucească și să le promoveze pe ambele. Și acum, că niciunul nu funcționează împotriva variantei Omicron, narativul li se prăbușește din nou.

În week-end, Directorul Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Rochelle Walensky, a apărut în numeroase emisiuni de știri și a recunoscut, răspicat, trei adevăruri mari pe care criticii maniei COVID le-au spus de-a lungul timpului.

Este timpul ca birocrații COVID să fie sinceri – iar comentariile lui Walensky nu acoperă nici jumătate – dar suntem suficienți de maturi să ne amintim ce spunea același grup de agresori nu cu mult timp în urmă.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top