Triplul vaccinat Rafael Nadal s-a prăbușit pe teren la finala turneului Indian Wells după ce a simțit o durere ca de ac înfipt în inimă!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Rafael Nadal a fost învins pentru prima dată în acest an la finala turneului de la Indian Wells, California, pe care l-a pierdut duminică în favoarea rivalului său american Taylor Fritz, dar nu oricum, ci după ce a suferit pe durata meciului de dureri puternice în piept, „ca de ac pe care îl apeși”, după cum relevă Le Figaro.

Iar asta, după ce la sfârșitul lunii ianuarie a câștigat turneul Australian Open, la care nu au putut participa decât sportivii vaccinati Covid. „Mi-era rău. Am avut dificultăți de respirație. Nu-mi dau seama dacă este la nivelul coastelor… Când respir, când mă mișc, se simte ca un ac pe care îl apeși. Și nu e numai durerea, îmi afectează și respirația”, a explicat jucătorul spaniol de 35 de ani în conferința de presă ulterioară.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top