Un bebeluș din SUA a murit la câteva zile după ce mama lui care îl alăpta a primit a doua doză de vaccin Pfizer (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


La doar câteva zile după ce o mamă din SUA a primit a doua doză de vaccin Pfizer, bebelușul ei alăptat a decedat. De când vaccinurile anti-Covid au primit autorizația de utilizare de urgență (EUA) în Statele Unite, există o îngrijorare largă cu privire la siguranța  femeilor gravide și a noilor-născuți. Documentul EUA al vaccinului Pfizer-BioNTech publicat pe site-ul web al Food and Drug Administration (FDA) afirmă: „Datele disponibile despre vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19 administrat femeilor gravide sunt insuficiente pentru a informa riscurile asociate vaccinului în timpul sarcinii, relatează Vision Times.

Mama a primit a doua doză de vaccin pe 17 martie, iar a doua zi, „sugarul alăptat a dezvoltat o erupție cutanată și în 24 de ore a fost inconsolabil, refuzând să mănânce și a dezvoltat febră”. Potrivit clinicianului care a scris raportul, bebelușul a fost adus la o cameră de urgență locală și s-a constatat că are enzime hepatice crescute, care pot reprezenta leziuni hepatice sau inflamații.

Într-un raport recent prezentat de un medic al Centrului SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinului (VAERS) al FDA, un copil de cinci luni a dezvoltat simptome și a murit la câteva zile de la alăptare de la o mamă care tocmai primise a doua doză de vaccin Pfizer-BioNTech (1166062). Rapoartele VAERS sunt transmise de profesioniștii din domeniul sănătății, pacienți și membri ai familiei. Potrivit site-ului VAERS, sistemul „nu este conceput pentru a detecta dacă un vaccin a provocat reacții adverse, dar poate identifica modele neobișnuite sau neașteptate de raportare care ar putea indica posibile probleme de siguranță care necesită o privire mai atentă”.

Bebelușul a fost diagnosticat cu purpură trombotică trombocitopenică (TTP). Potrivit site-ului National Institutes of Health (NIH), TTP este „o afecțiune rară a sângelui … se formează cheaguri de sânge în vasele de sânge mici din corp. Cheagurile pot limita sau bloca fluxul de sânge bogat în oxigen către organele corpului, cum ar fi creierul, rinichii și inima. Drept urmare, se pot dezvolta probleme grave de sănătate. ”  

În timp ce Centrul SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au emis o recomandare pentru persoanele însărcinate să primească vaccinul COVID-19 pe baza unui studiu publicat în New England Journal of Medicine (NEJM) care a evaluat peste 35.000 de femei însărcinate, rezultatele sunt încă preliminare. Multe îngrijorări persistă cu privire la rapoartele despre avorturile spontane și nașterile mortale după vaccinare. Sunt necesare încă cercetări suplimentare cu privire la efectele vaccinurilor asupra femeilor însărcinate și a sugarilor alăptați.

Începând cu 16 aprilie 2021, au existat 86.080 de rapoarte de reacții adverse privind vaccinul COVID-19 prezentate de VAERS legate de administrarea vaccinurilor Pfizer-BioNTech, Moderna și Johnson & Johnson (Janssen) predominant în Statele Unite. În ciuda numeroaselor evenimente adverse și antecedente penale ale companiilor de vaccinuri sau medicamente, oficialii federali nu au lansat public investigații cu privire la majoritatea deceselor raportate și a efectelor secundare severe.

Există 115 rapoarte VAERS despre avorturi spontane sau nașteri mortale, 3.186 decese, 6.282 spitalizări, 531 cazuri de anafilaxie, 4499 reacții alergice severe, 606 cazuri de paralizie Bell, 713 atacuri de cord și 420 cazuri de trombocitopenie sau număr scăzut de trombocite după vaccinare.
Dr. Charles Hoffe, medic de familie în provincia canadiană a British Columbia, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la administrarea de vaccinuri COVID-19 femeilor însărcinate într-o scrisoare deschisă către ofițerul de sănătate al provinciei BC Bonnie Henry.

„Au fost raportate sute de avorturi spontane la femeile însărcinate care au primit vaccinurile anti-Covid (…)Au fost efectiv vaccinate împotriva oricărei sarcini viitoare. Deci, dacă cunoașteți o femeie în vârstă fertilă, care intenționează să primească un vaccin anti-Covid, vă rugăm să o avertizați cu privire la această posibilitate, de sterilitate permanentă, prin avort spontan recurent”. 

O emisiune detaliază cazul AICI:

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top