Un canadian a fost băgat la închisoare pentru că s-a referit la fiica sa cu „ea“, deși fata se consideră băiat

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Tatăl unei fete care crede că este băiat a fost băgat în închisoare după ce procurorul general din Columbia Britanică a emis un mandat de arestare pentru dispreț, după ce părintele a insistat să se refere la fiica sa ca „fiică” a sa și a folosit pronumele „ea”.

Robert Hoogland, din Surrey, Columbia Britanică, are o fiică de 14 ani. În februarie 2019, Curtea Supremă din Columbia Britanică, Canada, a dispus ca fata să primească injecții cu testosteron fără a obține consimțământul părinților.

„Curtea a mai declarat că, dacă oricare dintre părinții ei se referă la ea folosind pronume feminine sau i se adresează cu numele ei de naștere, vor fi considerați vinovați de violență în familie”, a notat The Federalist.

Când era în clasa a șaptea, școala fetei a îndemnat-o pe aceasta să înceapă ședințe cu psihologul Dr. Wallace Wong, care i-a recomandat acesteia să înceapă să ia hormoni sexuali încrucișați. Hoogland a citat pretinsa istorie a fiicei sale cu probleme de sănătate mintală și a refuzat să acorde permisiunea. Ulterior, medicii de la BC Children’s Hospital au decis că fata ar trebui să primească injecții cu testosteron. Hoogland, deranjat de posibilele efecte ale terapiei hormonale, a obiectat, dar unul dintre medici l-a informat că consimțământul fetei era suficient pentru ca ea să înceapă să primească hormonii.

Tatăl a fost arestat și închis

La 4 martie 2021, Michael Tammen, de la Curtea Supremă de Justiție din Columbia Britanică a emis un mandat pentru arestarea lui Hoogland sub acuzația de dispreț. Înainte să se predea, Hoogland a declarat pentru The Post-Millennial: „Poate că salvarea copiilor este un vis. . . dar nu cred! În timp ce conduceam, am văzut copii plimbându-și câinii, am văzut copii jucându-se împreună și am văzut o generație care are nevoie de părinții lor mai mult ca niciodată! Am vizitat toate casele familiei mele … locuri în care am crescut în copilărie. Mi-am amintit cât de mult îmi iubeam părinții și cât de mult aveam nevoie de protecția lor”, a declarat acesta, potrivit DailyWire, conform DC News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top