Un experiment sinistru: Germania le-a încredințat unor pedofili copii abandonați în orfelinate

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Schimbarea mentalităților petrecută în anii ’60 și ’70 este lăudată pentru că a înlăturat normele învechite de conduită și morală. Însă, în Germania de Vest, această deschidere a avut un istoric întunecat. Relaxarea normelor morale a culminat cu un experiment pseudoștiințific sponsorizat de guvern, care a pus în pericol un număr necunoscut de copii.

Discuțiile despre pedofilie purtate la nivel politic au avut o istorie ciudată în Germania. Partidul Verde din această țară este acum asociat cu politicile de protecție a mediului, însă istoria sa cuprinde un capitol sinistru, recent readus la lumină.

Partidul Verde și legătura cu pedofilii

Partidul Verde a fost fondat în anii ’80, ca reacție față de amplasarea armelor nucleare americane pe teritoriul Germaniei de Vest. Acest nou partid politic era compus din mai multe grupuri care se opuneau energiei nucleare, inclusiv pacifiști, activiști pentru drepturile femeilor, pentru protecția mediului și, din nefericire, pentru drepturile pedofililor.

Este greu de imaginat că un partid politic care militează pentru drepturile pedofililor ar avea adepți în societatea de astăzi. Însă, în anii ’80, o facțiune a Partidului Verde („BAG SchwuP”) milita pentru legalizarea relațiilor adulților cu copii, atât timp cât nu exista coerciție sau violență.

În arhivele partidului s-au găsit pamflete și fluturași care prezentau copiii în ipostaze cu caracter senzual. Au fost descoperite inclusiv documente care dovedeau că partidul finanțase grupările de pedofili.

Chiar dacă nu a schimbat nicio lege, Partidul Verde a fost acuzat de crearea unei atmosfere favorabile relațiilor sexuale cu copii. După un scandal legat de implicarea în asasinarea unui membru al partidului în 1985, BAG SchwuP a început să-și piardă influența. Ea a fost slăbită și mai mult de protestele interne ale celor care nu voiau să fie asociați cu pedofilia.

Partidul Verde a încercat să ascundă această perioadă neagră a istoriei sale. Însă, recent, au ieșit la iveală mai multe elemente despre asocierea dintre guvernul german și pedofilie.

În 2013, s-a aflat că autoritățile din Berlin sprijiniseră un program care dădea în grijă adolescenții fără adăpost unor pedofili condamnați.

Inițiatorul experimentului

Experimentul era rezultatul gândirii lui Helmut Kentler, profesor la Universitatea din Hanovra. Începând cu 1969, acesta a încercat să demonstreze că adolescenții rătăciți puteau fi reintegrați în societate trăind alături pedofili, care să aibă grijă de ei.

Însă Kentler recunoștea că această grijă nu venea din generozitate, ci din faptul că pedofilii „aveau relații intime cu adolescenții”. Astfel, copii cu vârste între 13 și 15 ani (dintre care mulți erau dependenți de droguri și se prostituau) au fost plasați în grija pedofililor.

Kentler credea că experiențele intime vor avea un impact pozitiv asupra dezvoltării personale a băieților neglijați. Kentler, care a murit în 2008, a lăsat în urma sa documente privind experimentul. El a descris experimentul ca fiind un „succes”, în ciuda faptului că era ilegal.

În 1997, Kentler (care și-a petrecut mare parte din carieră continuând să militeze pentru „drepturile sexuale” ale copiilor) a declarat:

„Am descoperit că, în majoritatea cazurilor, experiența pederastiei poate avea un efect pozitiv asupra dezvoltării unui băiat. Mai ales dacă pederastul este un mentor adevărat pentru băiat.”

Citește mai mult pe site-ul incredibilia.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top