Un manager în domeniul vaccinurilor rupe legea tăcerii și acuză „Conspirația concernelor de medicamente”!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Un interviu exceptional legat de inductria vaccinurilor si de interesele majore ale Big Pharma a fost publicat de Agentia de Investigatii Media in noiembrie 2009. Acesta este insa la fel de actual si in ziua de azi. Atunci era vorba despre „isteria” declansata de gripa aviara si de gripa porcina si de o campanie uriasa de vaccinare. Publicam in cele ce urmeaza articolul jurnalistului Mihnea Talau:

Un eminent specialist canadian, de origine romana, manager general al unei companii farmaceutice s-a decis sa spuna adevarul * Gripa porcina a fost creata pentru a imbogati industria de vaccinuri * Daca era o pandemie, ar fi fost milioane de morti * Din 40.000 de medicamente, doar 300 sunt necesare organismului

Profesorul universitar canadian de origine romana Vania Atudorei este managerul general al companiei de medicamente Sterigen. Societate candaiana care produce vaccine de toate felurile. Fiind direct implicat si in cunostiinta de cauza, acesta vorbeste despre interesele companiilor farmaceutice in declansarea isteriei gripei porcine. Potrivit savantului, industria farmaceutica „este o industrie necinstita, ipocrita si care vrea sa faca profituri din plin”, profitand de ignoranta oamenilor.

Citește mai mult pe site-ul SolidNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top