Un pacient vine cu acuze grave: la Spitalul Marius Nasta intri ca la abator (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Un pacient care a trecut printr-o mare dramă la spitalul Marius Nasta și a ieșit public ca să spună adevărul. El acuză medicii că își bat joc de pacienți și la spital cei de la secția covid erau dezumanizați și nu aveau grijă de bolnavi.

„Pe holurile secției unde eram internat se auzeau asistentele care spuneau în felul următor: îmi este rușine să mă duc la salonul 7 căci nici până astăzi nu i-au administrat nimic și el țipă acolo.

Oamenii erau lăsați să moară cu zile și directorul se bătea cu pumnul în piept la televizor că ei au tot ceea ce le trebuie. Nu au putut să îmi dea un banal paracetamol și am stat cu febră ridicată câteva zile. Aveam frisoane și nimeni nu mă ajuta” a declarat fostul pacient de la Marius Nasta și care a avut curajul să vorbească pentru Anchetatorii.RO.

„Eu am fost lăsat 5 zile fără tratament sau cu un tratament precar. Deprecierea pulmonară era de 60%În foile de observație erau trecute tot felul de medicamente dar care în realitate ele nu erau date către pacienți.

Medicii spuneau rudelor că trebuie să se aștepte de orice, incluvis să se aștepta ca pacientul să moară. Dacă primeam medicamentația de luni poate nu ajungeam la această depreciere pulmonară. Am stat 5 zile cu temperatură și frisoare și așteptau să mor.

Vreau să vă spun că nu aveau branule, asta deși directorul spunea că totul este perfect. Tatăl meu este la această oră internat la spitalul Țăndărei” a continuat pacientul, notează 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top