Un pilot care a devenit victimă a vaccinului Covid-19 rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cody Flint are 34 de ani. Până de curând, a lucrat ca pilot agricol, având cincisprezece ani de experiență de zbor. La fel ca mulți alți oameni, Cody a făcut anul trecut vaccinul Pfizer. Apoi, a așteptat 48 de ore și s-a urcat din nou în avion, însă totul a luat-o razna. Avea o durere cumplită de cap, „de parcă i-ar fi explodat o bombă în cap”. A început să i se îngusteze câmpul vizual, nu-și putea mișca bine mâinile și picioarele și chiar și-a pierdut conștiența. Este un miracol că a reușit să aducă avionul la sol fără probleme, iar Cody nu este sigur cum a reușit să facă asta, pentru că nu-și amintește cum a aterizat.

A mers la un medic care l-a diagnosticat cu vertij. Cody spune că suferă, de asemenea, de presiune intracraniană severă și că are leziuni la nivelul urechii interne și acumulări de lichid în craniu. Despre zbor nu mai poate fi vorba. De-abia dacă mai poate conduce o mașină. Nu a mai avut niciodată probleme de acest gen până acum. Ba chiar a făcut un control medical cu doar 10 zile înainte de vaccinare, pe care l-a trecut cu brio. Dar acum, dacă nu cumva starea lui de sănătate se îmbunătățește semnificativ, cariera de pilot a lui Cody s-a terminat. 

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top