Un preot iubit din Iași a fost răpus de infarct la 44 de ani. Părintele Radu Diaconu a murit subit în camera sa de hotel, la mare. Era vaccinat experimental împotriva Covid-19?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Părintele Radu Bogdan Diaconu avea 44 de ani și a făcut infarct în camera de hotel în care era cazat, în urmă cu două zile, scrie Ziarul de Iași.

Unul dintre cei mai iubiți preoți misionari ai Iașului a trecut la cele veșnice. Este vorba despre parintele Diaconu Radu Bogdan, slujitor al Bisericii „Sfinții Atanasie și Chiril”, de lângă Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” fiind un ghid spre Dumnezeu pentru credincioșii de toate vărstele și un duhovnic desavârșit pentru cei care au venit să ceară iertare, de-a lungul timpului, în Casa Domnului, scrie sursa citată.

Dornic să împărtășeasca din tainele creștinismului, acesta s-a dedicat și activitații pedagogice, predând tinerilor care urmează cursurile Seminarului Teologic din Chișinău.

Citiți mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top