Un studiu arată cât de NOCIVĂ este practica lăsării bebelușilor în fața ecranului: riscul de AUTISM este cu 350% mai mare

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Bebeluşii care se uită la televizor cel puţin două ore pe zi au un risc de 3,5 ori mai mare de a fi diagnosticaţi cu autism până la vârsta de trei ani, potrivit unui studiu, informează Mediafax.

Un studiu efectuat pe 84.000 de bebeluşi a constatat că timpul petrecut în faţa ecranului este legat de creşterea ratei de autism. Cu toate acestea, aceeaşi legătură nu a fost observată în cazul fetiţelor în aceeaşi perioadă de timp, conform Mediafax.

Ratele de autism au fost de 3,5 ori mai mari în rândul băieţilor expuşi la ecrane timp de două până la patru ore, în comparaţie cu băieţii care nu au avut timp petrecut în faţa ecranelor. Iar riscul de autism a crescut cu cât copiii petreceau mai mult timp privind la televizor. Cu toate acestea, nu a existat o legătură similară în cazul fetelor.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top