Un travestit care practică perversiuni sexuale cu alți bărbați în rol de patrupede, lucrează în cadrul Biroului pentru Energie Nucleară din SUA

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Administrația Biden a angajat recent într-o funcție importantă din cadrul Departamentului pentru Energie un „activist homosexual” care se laudă cu obsesia sa de a ține în lesă alți bărbați homosexuali care se prefac că sunt câini înainte de a face sex cu ei. Sam Brinton – care a ținut „prelegeri” despre perversiuni sexuale în diverse campusuri universitare – a fost angajat ca adjunct al asistentului secretarului pentru Gestionarea Combustibilului Uzat și a Deșeurilor din cadrul Biroului pentru Energie Nucleară, potrivit National File și InfoWars.

Sam Brinton mai este cunoscut și sub numele de „Sister Ray Dee O’Active”, o identitate despre care spune că ar fi alter ego-ul lui de „regină” travestită. „Sam și-a purtat pantofii cu toc în Congres, pentru a-i consilia pe legiuitori cu privire la politica nucleară, și la Casa Albă, unde le-a făcut recomandări președintelui Obama și lui Michelle Obama pe teme LGBT”, se arată în biografia de pe site-ul său. Mai mult, Brinton a acordat interviuri în care vorbește despre „jocuri de rol fetișiste”.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top