Una dintre cele mai influente personalități media din SUA, Joe Rogan: Dacă ai 21 de ani și mă întrebi dacă ar trebui să faci vaccinul, aș spune nu

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Una dintre cele mai cunoscute personalități media ale Statelor Unite, Joe Rogan, a spus recent că tinerii nu au nevoie de vaccin anti-Covid.

„Dacă ai 21 de ani și mă întrebi dacă ar trebui să faci vaccinul, aș spune că nu. Dacă ești o persoană sănătoasă și faci exerciții fizice tot timpul, ești tânăr și mănânci bine, nu cred că trebuie să-ți faci griji pentru asta”, a spus el.

Rogan, care are 10,6 milioane de urmăritori pe Youtube și peste 7 milioane pe Twitter, a menționat că nu este împotriva vaccinării, dar nu și-a retras cuvintele pentru tineri.

Cuvintele lui Rogan, care este extrem de influent printre americani, au fost criticate de dr. Anthony Fauci, șeful infecționiștilor americani, care l-a numit „egoist”.

Joe Rogan Experience, podcastul lui Joe Rogan, a fost cumpărat de Spotify pentru 100 de milioane de dolari, informează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top