Una dintre cele mai influente personalități media din SUA, Joe Rogan: Dacă ai 21 de ani și mă întrebi dacă ar trebui să faci vaccinul, aș spune nu

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Una dintre cele mai cunoscute personalități media ale Statelor Unite, Joe Rogan, a spus recent că tinerii nu au nevoie de vaccin anti-Covid.

„Dacă ai 21 de ani și mă întrebi dacă ar trebui să faci vaccinul, aș spune că nu. Dacă ești o persoană sănătoasă și faci exerciții fizice tot timpul, ești tânăr și mănânci bine, nu cred că trebuie să-ți faci griji pentru asta”, a spus el.

Rogan, care are 10,6 milioane de urmăritori pe Youtube și peste 7 milioane pe Twitter, a menționat că nu este împotriva vaccinării, dar nu și-a retras cuvintele pentru tineri.

Cuvintele lui Rogan, care este extrem de influent printre americani, au fost criticate de dr. Anthony Fauci, șeful infecționiștilor americani, care l-a numit „egoist”.

Joe Rogan Experience, podcastul lui Joe Rogan, a fost cumpărat de Spotify pentru 100 de milioane de dolari, informează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top