Uniunea Europeană desființează doza a patra a vaccinului anti-Covid. Nu are niciun efect!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Agențiile europene din domeniul Sănătății și-au exprimat, oficial, respingerea pentru o a patra doză a vaccinului anti-Covid, pe motiv că nu ar exista date clare privind o îmbunătățire a protecției în fața virusului. Un al doilea rapel nu este încă recomandat nici măcar persoanelor cu vârste de peste 80 de ani, până în acest moment neexistând date suficiente care să arate vreun beneficiu.

Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a anunțat că nu recomandă doza a patra a vaccinului anti-Covid pentru nicio categorie de vârstă, dat fiind faptul că nu există dovezi privind beneficiile acesteia asupra populației. Astfel, Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) și Grupul Operativ pentru Covid-19 al EMA au ajuns la concluzia că este prea devreme să ia în considerare utilizarea unei a patra doze de vaccinuri anti-Covid-19 ARN mesager, Pfizer și Moderna, la populația generală.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top