Următoarea redută din războiul început de guvernul PNL – USR e Avocatul Poporului

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Este extrem de interesant! Florin Roman, unul dintre liderii Partidului Național Liberal, îi bate obrazul lui Ludovic Orban. Pe motiv că ține în loc procedura de demitere a doamnei Renate Weber din poziția de Avocat al Poporului. Oare de ce pune presiune Florin Roman asupra președintelui PNL? Și de ce trebuie schimbată Renate Weber atât de repede? Ce semnificație are această precipitare?
Florin Roman nu este un lider oarecare al Partidului Național Liberal. El a fost ales deputat în Alba Iulia. Provine din filiera comună celor mai mulți dintre susținătorii lui Rareș Bogdan, în ofensiva acestuia împotriva lui Ludovic Orban. Face parte din gruparea din ce în ce mai puternică autointitulată a reformiștilor. Pe parcursul anului trecut, a fost șeful grupului parlamentar PNL. Reprezintă deci o piesă importantă în angrenajul bătăliei interne din partid. Iar Renate Weber este o țintă importantă. Reprezintă unul dintre puținele obiective politice pe care și le-a propus PNL și pe care ar avea chiar șansa de a le îndeplini. Sau oare Ludovic Orban este atras într-o capcană?

Citește mai mult pe site-ul inPolitics

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top