USR a conceput un plan de sovietizare a României: restrângerea pelerinajelor, pedepsirea nevaccinaților și a medicilor care contrazic guvernul

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Programul de guvernare al USR, apărut după numirea lui Dacian Cioloș ca premier desemnat de către președintele Klaus Iohannis, totalizează 17 pagini pentru 4 secțiuni, una mai aberantă decât alta. Între primele măsuri necesare pentru stoparea pandemiei, în viziunea USR, se află reducerea pelerinajelor (!). Practic, USR a pus bazele Uniunii Sovietice România.

Programul cuprinde pe termen scurt măsuri dictatoriale de control al populației sub pretextul corona-crizei, iar pe termen lung, o reală resetare a României, în chip neomarxist, nefiind exceptat nici un domeniu – de la copilărie, educație, digitalizare, justiție (legile justiției și desființarea SIIJ) și până la păduri (DNA-ul pădurilor), ecologie (mașini electrice pe bază de tehnologie 5G și industrie „verde”), reforme sociale (salariu minim „de incluziune” sau reforma pensiilor), economie și finanțe (reforma ANAF), mediul de afaceri ș.a. Totul, sub masca aplicării reformelor pentru obținerea fondurilor europene din PNRR-ul redactat de Cristian Ghinea, membru USR-PLUS.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top