USR-PLUS nu se dezminte de apucăturile autoritariste: Cere certificat verde obligatoriu pentru români

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Neomarxiștii de la USRPLUS nu se dezmint și insistă cu adoptarea certificatului verde european și în România. Liviu Iolu îl acuză pe Florin Cîțu că minte populația pentru că oricum acest certificat verde obligatoriu va fi impus deoarece Klaus Iohannis a semnat un acord cu Uniunea Europeană.

„Premierul Cîțu face o greșeală enormă anunțând că certificatul european de imunitate ”nu se va aplica în România”.Prima greșeală e că încercând să nu superi pe nimeni – în cazul ăsta pe cei care țipă vocal că ”e discriminare” – de fapt vei face o varză și toată lumea va fi nemulțumită. Pentru că fie că vrea premierul Cîțu, fie că nu, acest certificat va fi utilizat pentru libera circulație din UE. Iar România e parte din această negociere destul de avansată deja prin președintele Iohannis în Consiliu, prin europarlamentari în Parlamentul European, prin Adina Vălean în Comisie.”, a scris pe pagina sa de Facebook, Liviu Iolu, fost purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș, scrie 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top