Vaccinându-ne oprim pandemia? Portugalia, cu 86% din populație vaccinată, atinge noi culmi ale infectării și prelungește starea de alertă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Vaccinarea a aproape 86% dintre cetățeni nu a oprit pandemia în Portugalia, așa cum li se sugerează românilor că ar face-o, ci a crescut rata de incidență, determinând prelungirea stării de alertă cu încă o lună de zile.

Situația pandemiei de noul coronavirus în Portugalia „s-a agravat în ultima săptămână”, a recunoscut joi ministrul portughez al Sănătății, Marta Temido, iar rata de incidență a crescut cu 10 puncte, ajungând la 94 de infectări la 100.000 de persoane în ultimele două săptămâni, adică 0,94 la mie, potrivit Agerpres

Rata de reproducere a virusului – parametru ce indică numărul de persoane pe care fiecare infectat le molipsește în medie – a crescut de asemenea în ultima săptămână, ajungând la 1,08.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top