Vaccinare pentru sex: un bordel din Viena oferă clienților 30 de minute gratuite cu orice femeie

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un bordel din Austria vine cu o ofertă neașteptată pentru clienți: oferă 30 de minute gratuite cu o „damă la alegere”, în cazul în care clientul se vaccinează anti-COVID la centrul din incinta bordelului, informează Sky News.

Rata de vaccinare în Austria este printre cele mai scăzute din Europa de Vest. Aproximativ 64% din cetățeni sunt vaccinați cu schema completă, iar cei care nu au certificatul verde nu pot intra acum în cafenele, restaurante și saloane de înfrumusețare. În acest context, bordelul din Viena oferă vaccinări împotriva COVID-19 și vouchere pentru o vizită gratuită celor care se vaccinează acolo.

Ce speră bordelul

Fun Palast speră astfel să contribuie la creșterea ratei de vaccinare, dar și să-și mărească numărul de clienți care s-a redus din cauza pandemiei. După o doză de vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute cu o fată la alegere. Bordelul încurajează bărbații și femeile să îl viziteze pentru vaccinări, luna aceasta. „Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere cu 50% a numărului de clienți, iar cu această inițiativă sperăm să ne revenim”, a precizat Fun Palast într-un comunicat.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top