Vaccinat sau nevaccinat? | Răspunsuri cu date si studii clinice

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cu precădere părinții, dar și multe alte persoane adulte care se pregătesc de vaccinare, își pun semne de întrebare cu privire la consecințele acestei alegeri pe termen lung.

Oamenii au cerut și cer în continuare studii care să ateste diferențele pe termen lung dintre starea de sănătate a copiilor vaccinați și a celor nevaccinați. Cu ajutorul acestor comparații ei pot afla cu adevărat care sunt efectele nespecifice ale vaccinurilor și dacă acestea pot fi asociate cu boli cronice, autoimune, neurologice sau complicații. Înainte de toate, este important să menționăm că vaccinurile sunt singurele produse farmacologice care nu au un *studiu dublu orb randomizat, controlat cu placebo (vaccinați versus injectați cu apă salină), care să elimine orice părtinire față de acestea. Dovezile presupusei eficiențe și siguranțe a vaccinurilor stau  în scurte analize clinice.  
Un astfel de exemplu este Kuter et al care prezintă un studiu asupra eficacității și siguranței vaccinului ROR făcut în 2016 dar acesta nu urmărește pacienții mai mult de 42 de zile post vaccinare. Dovezile științifice și studiile solide tip lipsesc, iar unica justificare este că nu trebuie să lăsăm copiii sau adulții nevaccinați deoarece este un atentat la sănătatea lor și a comunității.

Dacă pentru orice medicament este interzisă utilizarea fără studii care să demonstreze eficacitatea și siguranța lor, iată că, pentru vaccinuri, lucrurile stau altfel și se utilizează la scară largă fără a prezenta dovezile concrete, nepărtinitoare cu privire la eficiența și siguranța lor în timp.

Citește mai mult pe site-ul Vaccin.education.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top