Vaccinată, cântăreața de 64 de ani Catherine Ringer s-a prăbușit pe scenă în timpul spectacol din Belgia (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cântăreața Catherine Ringer și-a înspăimântat miile de fani veniți să o aplaude în seara zilei de joi, 25 noiembrie, la Forumul din Liège, Belgia. Vedeta de 64 de ani, care fusese vaccinată anti-Covid și contractase și boala în urma vaccinării, a leșinat pe scenă în timpul concertului și nu s-a putut ridica decât cu mare greutate, relatează PurePeople.com. După cum se vede în secvențele surprinse de spectatori, cel mai probabil ea a suferit un AVC, care este tot o reacție adversă recurentă a serurilor experimentale Covid.

Catherine Ringer și trupa ei au realizat un scurt spectacol joi la Forumul de la Liege din Belgia. În mod neașteptat, cântăreței i-a venit rău la începutul serii și a căzut pe scenă, sub privirile colegilor muzicieni dar și ale spectatorilor, care au crezut în primă instanță că totul făcea parte din regie.

„De-abia ajunsese la al treilea cântec, chiar la Marcia Baïla (șlagăr celebru de pe primul album realizat în duet cu Fred Chinchin în 1984, n.r.). Inițial am crezut că asta făcea parte din spectacol, însă muzica s-a oprit și artista a spus la microfon că nu poate să mai cânte”, a declarat Benoit, un fan prezent la acel concert, pentru jurnalul La Meuse.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top