Vaccinată, Gabriela Ruse, a făcut o inflamație a inimii la 24 de ani după participarea la Australian Open

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Jucătoarea de tenis Gabriela Ruse a declarat forfait pentru meciul pe care echipa României îl va susține contra Poloniei, pe 15 și 16 aprilie, în primul tur al calificărilor competiției Billie Jean King Cup, spunând că i s-a descoperit o inflamație a inimii. Ruse (24 ani, 55 WTA) a povestit, pe Instagram, că a suferit de pneumonie după ce a fost infectată cu Covid-19, iar apoi s-a descoperit o inflamație cardiacă. Ceea ce a omis să spună este că era vaccinată cu serurile experimentale Covid, ale căror reacții adverse pot merge de la contractarea bolii, „pneumonie” long covid, probleme de fertilitate și până la afecțiuni ale inimii, precum miocarditele și pericarditele. Altfel, cum ar fi putut participa la Australian Open – turneul exclusiv al vaccinaților -, în Dubai și la Miami?
„M-am chinuit cu pneumonia după ce am avut Covid-19 întreaga lună februarie și chiar am jucat la Dubai pe antibiotice. Nu am dorit să renunț și am făcut tot ce am putut pentru a juca în Statele Unite. Am avut un început mai lent și am simțit efectele unei boli îndelungate. M-am simțit mai bine la Miami, dar am avut dificultăți de a juca mai mult de două ghemuri la rând. Totuși, la Charleston s-am simțit lentă, stoarsă de energie și m-am chinuit când jocul s-a prelungit. Investigațiile efectuate au arătat o inflamație a inimii. Corpul meu are nevoie de odihnă și de o revenire treptată la efort. Am fost nevoită să iau dificila decizie de a mă retrage din Billie Jean Cup și nu voi mai juca în următoarele săptămâni. (…) Aștept cu nerăbdare să revin, mai puternică decât am fost. Ne vedem în curând. Mulțumesc echipei mele pentru susține”, a scris Gabriela Ruse pe Instagram, după cum notează și Cotidianul.ro

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top