Vaccinista Beatrice Mahler prinsă cu minciuna la dezbaterea Referendum de la TVR 1: A LUAT BANI de la AstraZeneca! DOVADA AICI (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Vaccinista Beatrice Mahler, care a ascuns moartea după vaccin a unei asistente de la Institutul „Marius Nasta” timp de 9 zile și mai are și probleme cu integritatea, a fost prinsă cu minciuna în dezbaterea TVR 1 de ieri, din cadrul emisiunii Referendum, unde au fost puse față în față tabăra pro-guvernamentală vaccinistă cu cea a societății civile și a experților în libertatea religioasă și individuală, care solicită respectarea Constituției României și a drepturilor omului.

Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate i-a oferit cadou vaccistei Mahler o șapcă AstraZeneca ca bonus pentru promovarea pe care o face vaccinului afirmând că există dovezi că a fost sponsorizată de firma respectivă (VIDEO mai sus). Managera de la Marius Nasta a negat virulent iar moderatorul dezbaterii, Mihai Rădulescu, s-a grăbit să-i ia apărarea scoțând repede pe goarnă cunoscutele ștampile de dezavuare a adevărului cu „știri false sau neverificate”.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top