Vaccinul anti-Covid de la Valneva, bazat pe tehnologia clasică, are rezultate „impresionante”. „Este superior serului AstraZeneca”

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Laboratorul franco-austriac Valneva raportează rezultate preliminare „impresionante” în urma studiilor de fază 3 ale vaccinului anti-Covid pe care îl produce. „Studiul și-a îndeplinit cele două obiective principale”, declară laboratorul într-un comunicat de presă.

În comparație cu vaccinul produs de AstraZeneca, serul „a demonstrat superioritate în ceea ce privește titrurile medii de anticorpi neutralizanți (…) și similaritate în ceea ce privește rata de seroconversie (SCR mai mare de 95% în ambele grupuri analizate) la două săptămâni după a doua doză (adică în ziua 43) la adulți cu vârsta peste 30 de ani”.

Anunțul vine la aproximativ o lună după ce guvernul britanic a reziliat contractul pentru 100 de milioane de doze. Guvernul francez a dat atunci asigurări că Uniunea Europeană este încă interesată de vaccinul Valneva și continuă negocierile.

Citește mai mult pe site-ul Smart Radio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top