Vaccinurile ARNm sunt o bombă cu efect intarziat: Reactia in lanț de producere a proteinei spike nu poate fi oprită natural!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Vaccinurile ARNm produc proteine spike persistente, care pot afecta grav sănătatea, prin coagulări neobișnuite ale sângelui, inflamații cardiace sau cancer, scrie The Epoch Times.

Doctorul Ryan Cole este un medic patolog care a condus un laborator timp de 18 ani. În cariera sa a examinat, cel mai adesea la microscop, circa 500.000 de pacienți. Acesta declară: “În cazul unui ARNm normal, cel natural, celulele produc mesageri spre ribozomi tot timpul, pentru productia de proteine… Acest ARNm este descompus în câteva minute sau poate într-o oră, maximum două. In mod natural, ARNm nu trebuie să persiste după ce și-a îndeplinit misiunea”, a spus medicul recent la emisiunea “Facts Matter” de la EpochTV. Acesta a continuat: “Când introduci această pseudouridină sintetică în organism ca acest ARNm modificat genetic din vaccinuri, corpul nostru nu știe ce să facă cu ea, ca nu o recunoaște ca fiind naturala. Se uită la ea și spune: ‘Hmm, nu știu ce să fac. Așa că nu am de gând să o descompun’. Și astfel evită acest proces de descompunere și, implicit, și un răspuns imunitar, iar proteina se multiplică incontinuu in ribozomi si e eliberata in organism si la suprafata celulelor, modificandu-le. Însă, în același timp, ne adoarme sistemul imunitar, ceea ce nu este un lucru bun, pentru că se vor trezi altele – cancere, virusuri.”

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top