Vaccinurile nu funcționează! Israel și Australia anunță că 85-99% dintre persoanele spitalizate cu Covid-19 sunt complet vaccinate (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Spitalele din Israel sunt pline de vaccinați, dintre care 95% se află în stare gravă, potrivit unor informații apărute în presa locală, preluate de InfoWars.com.

„Înțeleg că majoritatea pacienților sunt vaccinați, chiar și pacienții în stare gravă. Exact. Se produce în mod natural. Bătrânii… cei mai mulți sunt vaccinați”, a declarat joi doctorul israelian Kobi Haviv la televiziunea News Israel 13, într-o filmare distribuită pe Twitter de dr. Robert Malone, inventatorului vtehnologiei ARNm, azi un critic al vaccinării în masă a populației globului.

VIDEO tradus în română și publicat de ActiveNews pe Rumble:

„Cea mai mare parte a populației este vaccinată, iar 90%… 85%-90% din spitalizările de aici sunt ale unor oameni complet vaccinați.”

Dr. Haviv susține că infectările arată că „eficacitatea” vaccinurilor este în scădere, ceea ce ar putea crea un scenariu în care noi rapeluri să fie considerate necesare.

Informațiile din Israel coincid cu statistici similare din Sydney, Australia, unde oficialii guvernamentali din domeniul sănătății au anunțat la sfârșitul lunii iulie că toate spitalizările noi de Covid – respectiv 141 – au fost ale unor persoane vaccinate complet – cu excepția uneia, care avea o singură doză. VIDEO:

Același fenomen se observă în întreaga lume, pe măsură ce propaganda pentru vaccinuri se intensifică, în replică la răspândirea variantei Delta a noului coronavirus.

În Singapore:

În Gibraltar:  

În Islanda:

În SUA, până luna trecută au fost înregistrate peste 4.100 de cazuri de infectare la persoane complet vaccinate – argumentele pro-vaccin schimbându-se spre a susține că formele de îmbolnăvire nu sunt la fel de grave ca cele ale persoanelor nevaccinate.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni vaccinați se îmbolnăvesc chiar de boala împotriva căreia se presupune că sunt protejați, producătorii de vaccinuri vor fi vreodată trași la răspundere pentru răspândirea bolii? – se întreabă, pe bună dreptate, publicația InfoWars. 

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top