Valentina Radu: Pentru a ne controla organismul național, Occidentul, similar unei companii farmaceutice, a dezvoltat un nou tip de vaccin, revoluționar

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Pentru a ne controla organismul național, occidentul, similar unei companii pharma, a dezvoltat un nou tip de vaccin, revoluționar:

A luat câteva molecule ARN din zonă, d-astea dornice de alte roluri decât cele pentru care au fost create, le-a modificat genetic cu câteva burse în laboratoarele sale și le-a trimis înapoi în organism. Asta a fost injectarea cu mesager ARN.

Moleculele injectate au început să dezvolte țepi „rezist” și să se multiplice, ajungând să beculească la unison și să semnalizeze că mesagerii și-au făcut treaba iar occidentul poate să stea liniștit pentru că rețeta este eficientă și sigură.

După primele doze de piață, odată cu alegerile au administrat rapelul iar acum, în realitate, moleculele rezist au creat o nouă boală, mult mai gravă, care a cedat controlul organismului către occident.

Prin manipularea „moleculelor țepușă” numită diplomatic aderarea la valorile euroatlantice, occidentul încearcă să distrugă toate celulele care mai sunt, încă, sănătoase și funcționale, ca să ducă organismul în ATI.

De acolo-i ușor. Legat de pat, organismului i se vor administra perfuzii pe care, sub efectul sedativelor, guvernul spike i le prezintă ca fiind fripturi și mâncare sănătoasă.
Oaia Dolly, primul mamifer clonat, a fost eutanasiată pentru că suferea de artrită și cancer pulmonar.

Asta e, orice manipulare genetică tot la boli naturale ajunge.
PS. Dolly a noastră este actuala clasă politică. Moleculele modificate sunt toți educații ăștia în occident care au fost reinjectați pentru a construi noile tentacule PNL-USRPlus-PSD ale globalismului fascist. Clasa politică clonată aici de occident va ajunge la aceeași boală. Semnele corupției și ale educației precare se văd deja.

Sursa: Facebook

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top