Valeriu Gheorghiță minte cu nerușinare că, de la începutul campaniei de vaccinare, s-au înregistrat DOAR 6 cazuri de miocardită

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Șeful CNCAV, Valeriu Gheorghiță, a recunoscut, marți, cu jumătate de gură, reacțiile adverse de miocardită ce apar după administrarea „vaccinului” Covid cu ARN mesager de la Pfizer la minorii și tinerii în general de sex masculin. El a spus că ar fi vorba în România doar de 6 cazuri rarisime, dintre care unul la o tânără, și că toate ar fi avut o evoluție favorabilă: „s-au externat cu stare generală foarte bună”. ActiveNews este în măsură să îl contrazică, pentru că redacția are cunoștință de cel puțin un caz în stare foarte gravă care, după 3 luni de spitalizare, nu s-a vindecat complet, depinzând de un tratament cu antiinflamator nedecontat de statul român, care în schimb a decontat gratuitatea vaccinurilor experimentale Covid.

„În România, până la acest moment, sunt raportate 6 cazuri de miocardită. Ele sunt raportate la 5 băieți și o fată. Grupa de vârstă este între 17 și 29 de ani. Toate cele 6 cazuri au apărut după vaccinul de la compania BioNTech/Pfizer: 3 cazuri după administrarea primei doze și 3 cazuri după administrarea celei de-a doua doze. În toate cele 6 cazuri evoluția a fost favorabilă, tinerii au fost internați și s-au externat cu stare generală foarte bună. Media timpului apărut de la administrarea dozei și până la punerea diagnosticului a fost, practic, în primele 7 zile s-au stabilit aceste diagnostice. Dar, repet, formele clinice au fost ușoare, evoluția a fost foarte bună în toate cazurile și, dacă ne uităm la numărul de doze administrate grupei de vârstă între 12 și până la 29 de ani inclusiv, practic rata de raportare este similară cu ceea ce s-a raportat în celelalte țări – în Israel, în SUA – și anume aprox. 1 caz la 100.000 de doze administrate. 

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top