Vânătoarea medicilor nealiniați. Big Pharma, după cei care nu stau în poziție de drepți

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un consiliu medical din Maine a suspendat licența unui medic educat la MIT și a ordonat să fie evaluată de o comisie de psihiatri. Dr. Meyl Nass este acuzată de nimic altceva decât că a tratat unii dintre pacienții ei cu ivermectină și hidroxiclorochină, răspândind dezinformare despre Covid-19. Aparent o știre banală, care în orice altă perioadă ar fi trecut poate neobservată, această informație capătă azi o importantă uriașă. Ea arată forța sistemului opresiv asupra oamenilor care aleg să își facă meseria cum știu mai bine, ignorând ordinele primite pe filiera Big Pharma. De fapt, despre asta este vorba, nealinierea în poziție de drepți în fața Big Pharma distruge carierele multor doctori, unii chiar somități în medicină.

România este și ea pe lista statelor în care industria farmaceutică dictează totul în sistemul de sănătate publică. Și la noi a lovit isteria vânătorii declanșate după medicii „obraznici”, care au îndrăznit să vindece pacienții infectați cu noul coronavirus folosind metode „neconvenționale”. Mai țineți minte cum medicul Flavia Groșan a fost „crucificat” de presa mainstream doar fiindcă a îndrăznit să susțină că pandemia Covid-19 poate fi tratată și, atenție, învinsă cu tratament antiviral!

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top