Varujan Vosganian: Dragi vaccinați, deși ați fost mințiți atâtea ori în legătura cu eficacitatea vaccinurilor, continuați să credeți

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Varujan Vosganian a postat un mesaj pe pagina sa de socializare legat de faptul ca persoanele vaccinate sunt mințite în legătura cu eficiența vaccinurilor: „E ciudat, dragi vaccinați, că deși ați fost mințiți de atâtea ori în legătură cu eficacitatea așa-numitelor vaccinuri anti-COVID, unii dintre dumneavoastră continuă să creadă gogorițele care li se servesc și resping cu înverșunare orice argument contrar.

Să recapitulăm:

  • Vi s-a spus că vaccinul imunizează, că o persoană care se vaccinează nu mai ia boala. Iată ce vă spunea Guvernul României: „Contacții vaccinați (vaccin Pfizer/BioNTech, aprobat condiționat în Uniunea Europeană) ai persoanei nevaccinate sunt protejați față de de dezvoltarea bolii Covid-19 – chiar dacă virusul ar putea ajunge în căile respiratorii, transmis de la un purtător, nu va produce efecte, fiind inactivat de anticorpii protectori dezvoltați după vaccinare.” (la comentarii găsiți link-ul prin care chiar Guvernul României vă spune asta). A fost o minciună.
  • Pfizer v-a spus că eficacitatea vaccinului este de peste 90% pentru contaminare și de 100% pentru simptome severe. Asta a fost o altă minciună.
  • Vi s-a spus că dacă 80% din populație se vaccinează, se va ajunge la imunitatea de turmă. Cum bine se vede, a fost o minciună sfruntată.
  • Vi s-a spus că efectele adverse sunt minore. Dovezile privind reacțiile adverse, pornind cu indispoziții temporare, stări de handicap prelungite sau chiar moartea sunt tot mai numeroase.
  • Vi s-a spus că eficacitatea după șase luni nu scade sub 84%. Asta a fost o minciună de-a dreptul nerușinată.
  • Ați fost amenințați cu tot felul de variante indiene, sud-africane, columbiene, delta, epsilon, miu, omicron etc. etc. una mai contagioasă și mai periculoasă ca alta și care necesită urgent vaccinare completă sau cu doza a treia de rapel. Toate au fost alarme false.
  • Nimeni nu v-a spus, în momentul declanșării campaniei de vaccinare, că va mai fi nevoie de doza a treia, a patra etc.
  • Deși teritorii în care vaccinarea adulților a ajuns la 100% se află în zone de mare risc epidemiologic, sunteți mințiți că asta se întâmplă din cauza persoanelor nevaccinate.
  • Vi s-a spus că trebuie de urgență vaccinați copiii, dar asta e o minciună, nu există niciun motiv pentru care copiii să fie vaccinați, persoanele sub 18 ani au o rată de supraviețuire practic de 100%, iar ideea că vaccinezi copiii ca să le aperi părinții și bunicii este o monstruozitate.

Și totuși, cei care v-au mințit continuă să se bucure de încrederea dumneavoastră iar pe noi, cei care vă prezentăm cifre neîndoielnice, opinii ale unor specialiști, inclusiv laureați ai premiului Nobel, descoperitorii testelor PCR sau a virusului HIV, dovezi de netăgăduit în legătură cu efectele perverse și adverse ale vaccinurilor etc. ne tratați cu neîncredere. Să fie această înțelegere stranie a încrederii și supunerii încă o reacție adversă a vaccinului?”

Sursa: Varujan Vosganian

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top