Varujan Vosganian, după decesul profesoarei de la Oradea în urma vaccinării: Efectele pandemiei sunt exagerate, iar ale vaccinării minimizate

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Scriitorul și fostul parlamentar Varujan Vosganian a comentat cazul profesoarei de la Oradea, care a decedat la câteva zile de la vaccinarea cu Moderna.

Adriana Bunea, 55 de ani, s-a simțit foarte rău la câteva ore după vaccinare, a fost internată de urgență și la trei zile de la rapelul cu Moderna, a decedat.

Varujan Vosganian analizează declarațiile Directorului Spitalului Județean Bihor, care a afirmat următoarele: „Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicație cu substanță necunoscută. Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puțin probabil să aibă o legătură cu un vaccin. Examenul necroptic va susține sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situație, în principiu trebuie făcută o autopsie medico-legală” .

Cunoscutul scriitor are patru întrebări și o concluzie:

„a) Ce înseamnă intoxicație cu substanță necunoscută??? De câte ori s-a pus un astfel de diagnostic? Până și la cele mai sofisticate tentative de otrăvire se bănuiește cauza. Mai sunt elemente necunoscute în Tabelul lui Mendeleev?
b) Dacă e vorba de o cauză necunoscută, de unde știe directorul Spitalului că decesul nu are legătură cu vaccinul? Cine îi dă dreptul să se autopronunțe? Sau cine îl obligă?
c) Cum adică „examenul necroptic va susține sau infirma diagnosticul de internare”? Păi care-i diagnosticul de internare? Că habar n-aveți de ce-a murit. Și vreți ca examenul necroptic să confirme asta???
d) „Într-o astfel de situație, de principiu trebuie făcută autopsie”, spuneți. Dar în toate situațiile în care au existat dubii în legătură cu decesul cauzat de COVID de ce „de principiu n-a trebuit făcută autopsie”?

Cred că această declarație arată limpede că în cazul epidemiei și a vaccinării avem de-a face cu două atitudini complet diferite, în primul caz de exagerare a consecințelor epidemiei, în al doilea caz, de minimalizare a efectelor vaccinării”, relatează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top