Varujan Vosganian: V-ați fi așteptat ca țările vaccinate până-n dinți să fie în zona verde. Stupoare!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Fostul ministru Varujan Vosganian spune că din clasificarea țărilor în funcție de riscul epidemiologic, listă realizată de Ministerul de Externe, reiese paradoxal că statele aflate în zona roșie au un procent mediu de vaccinare de peste 60%.

„Spuneam deunăzi, spre indignarea unora, că pe planetă teritoriile cele mai vaccinate sunt și cele mai infectate. Iată și dovada: cea mai recentă listă a Ministerului de Externe cu zonele clasificate în funcție de riscul epidemiologic (infectările cumulate în ultimele două săptămâni). V-ați fi așteptat ca statele vaccinate până-n dinți să fie în zona verde, iar cele care au lăsat vaccinarea de izbeliște să fie în zona roșie. Stupoare! Veți constata că, pe ansamblu, statele aflate în zona roșie (risc epidemiologic ridicat) au un procent mediu de vaccinare de peste 60%, în timp ce zona verde are un procent mediu care coboară spre 30%. Adică exact pe dos”, a scris Vosganian, pe pagina sa de Facebook.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top