Viceprimarul comunei doljene Greceşti, Daniel Sorin Calu, a murit în Grecia în urma unui AVC. Era vaccinat experimental împotriva Covid-19?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Viceprimarul comunei doljene Greceşti, Daniel Sorin Calu, a murit sâmbătă, în timp ce se afla în vacanţă în Grecia. Se pare că acesta ar fi suferit un accident vascular şi a încetat din viaţă. Daniel Calu se afla în vacanţă alături de soţie şi de cei doi copii când a avut loc tragedia. În acest moment, trupul neînsufleţit al edilului se află în Grecia şi urmează să fie repatriat în România, pentru a fi înmormântat. Acesta avea doar 44 de ani.

Prietenii şi cunoştinţele viceprimarului deja au început să transmită mesaje de condoleanţe către familie. „Dumnezeu să-l odihnească! Nu realizez, nu-mi vine a crede că Sorin al nostru, prietenul nostru nu mai este cu noi. Odihnă veşnică, vei rămâne în sufletele noatre mereu, prietenul nostru şi omul nostru drag. Te vom iubi şi ne vom aduce mereu aminte de chipul tău drag. Rămas bun, prietene!“, a scris un prieten.

Citește mai mult pe site-ul Gazeta de Sud.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top