Victimele evreiești ale vaccinurilor Covid-19 vorbesc. Video impresionant tradus în limba română (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


După cum a mai anunțat ActiveNews, „The Testimonies Project” (Proiectul „Mărturii”) este un proiect israelian creat pentru a le oferi o platformă tuturor celor care au fost afectați de vaccinurile împotriva Covid-19, precum și pentru a le face vocile auzite, deoarece presa din Israel, aservită intereselor vaccinării – ca și cea de limbă română din România -, nu acoperă poveștile lor de viață.

Platforma de mărturii este împărțită pe 7 secțiuni, în funcție de reacțiile adverse întâmpinate după injectarea cu serurile experimentale Covid: afecțiuni cardiace, afecțiuni neurologice, sângerări vaginale și avorturi, cheaguri de sânge, inflamații, afecțiuni dermatologice, declanșarea bolii (Covid-19).  

În filmul de mai jos, aveți ocazia să urmăriți relatările despre vaccinare a numeroase persoane vătămate de serurile experimentale împotriva Covid-19. Acum oferim filmarea tradusă și în limba română de Creștinul de azi. Mulțumim!

Sursa: Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top